Foto portada: els obrers seleccionant cartes. Autor: David B.

Expectació per veure les carrosses de la Cavalcada a Fira Sabadell

El Vapor Reial ha obert les portes per tercer any a Fira Sabadell de manera que els ciutadans poden veure part del seguici de la cavalcada de ben a prop, així com els preparatius de l’esdeveniment. La iniciativa ha quallat. Una bona mostra és que, 20 minuts abans d’obrir-se les portes, ja hi havia cua a la plaça de la Sardana. 

La visita a l’anomenat Vapor Reial consta en aquesta edició de dues parts ben diferenciades. En primer lloc un itinerari on treballen els obrers que ajuden els Reis d’Orient perquè tot estigui a punt. Es veu com reben les cartes dels infants, les seleccionen i les envien a orient, com fabriquen i embolcallen els paquets i finalment com els manipulen. Entremig, les carrosses dels Telers, la Xemeneia i l’Estel que s’han incorporat en els darrers anys a la Cavalcada. En segon lloc, la part més desitjada, un petit tast de les carrosses reials que s’estrenen aquest dissabte sortint al carrer per primera vegada.

El Vapor Reial obre entre les 17 i les 20.30 hores. Ho ha fet aquest dijous 3 de gener i ho farà també, per últim cop abans de la cavalcada, divendres 4 de gener.

Foto portada: els obrers seleccionant cartes. Autor: David B.