Centre Cívic Sant oleguer. Autor: David B.

Nou centres cívics obriran a l’agost

L’Ajuntament ha decidit continuar l’activitat de nou centres cívics municipals també durant el mes d’agost. Ho fa, segons assegura, per tal d’oferir “la màxima cobertura a la ciutadania” en el context de la pandèmia de la Covid-19. Els horaris variaran depenent els centres, però quatre d’ells oferiran serveis tant al matí com a la tarda.

L’Ajuntament ha decidit donar continuïtat a les activitats de nou centres cívics municipals. Així ho ha explicat l’administració en un comunicat. El Consistori argumenta que aquesta decisió s’emmarca en la “situació excepcional” provocada per la crisi sanitària de la Covid-19. L’objectiu, segons ha indicat, és “donar la màxima cobertura ciutadana”. Els horaris varien depenent dels centres.

  • Can Puiggener, Ca n’Oriac, Can Deu, Can Rull i la Creu de Barberà donaran servei tant al matí com a la tarda.
  • Sant Oleguer i Creu Alta (Can Balsach) només obriran en horari de matí, de 9 a 14 hores.
  • En horari de tarda -de 15.30 a 20.30 hores- hi haurà Can Llong i Concòrdia.

Es podrà accedir als centres per realitzar-hi activitats organitzades per entitats, però sempre haurà de ser amb cita prèvia, per respectar les restriccions esdevingudes de l’emergència sanitària. En aquest sentit, també caldrà facilitar les dades personals i autoritzar l’ús de les mateixes, que s’utilitzarien en cas que les autoritats sanitàries ho requerissin.

Foto portada: centre cívic de Sant Oleguer. Autor: David B.