un voluntari de la Creu Roja. Autor: Cedida.

Nou servei de Creu Roja per a persones sense llar

Creu Roja Sabadell ha posat en marxa el projecte Entre vies que atendrà una quinzena de persones sense llar amb les quals ja treballaven Creu Roja i els Serveis Socials de l’ajuntament de Sabadell.

El servei es desenvoluparà a la seu de Creu Roja Sabadell, després que l’entitat hagi reformat una zona d’antics despatxos a la planta baixa de l’oficina del carrer Marquès de Comillas i es posarà en marxa després de mesos d’adequació del nou espai.

Estarà obert de 12  a 17 hores de dilluns a divendres i preveu una atenció individualitzada i tindran cobertes les necessitats bàsiques com la higiene o el dinar. També comptaran amb un espai confortable i que els usuaris se’l facin seu

“El projecte Entre vies neix de la necessitat d’un espai diürn per a les persones sense llar de Sabadell. Fa molts anys que a Creu Roja treballem amb les persones sense llar. Tot i això, vam considerar que hi havia un buit en l’atenció diürna que calia omplir. Aquest projecte pretén anar més enllà del caràcter purament assistencial”, assegura la presidenta de Creu Roja Sabadell, Montse Font.

La tècnica de projectes sense llar de Creu Roja Sabadell, Mireia Osuna, ha manifestat que “hem equipat la sala amb tot allò que considerem imprescindible per a una bona atenció. Volem que les persones que atenguem se sentin còmodes, a més de tenir garantits uns mínims. Estem segurs que la confortabilitat del nou espai, més el treball individualitzat que realitzarem, portaran a noves oportunitats per a cadascuna d’elles”.

Foto portada: un dels voluntaris de Creu Roja. Autor: Cedida.