Cycling 12x100

Pedalant per la investigació de malalties infantils

Aquest dissabte l’amfiteatre del Parc de Catalunya ha acollit l’anomenat ‘Cycling Day 12X100’, una iniciativa lúdica i esportiva per recaptar diners per a la investigació de malalties infantils.

La jornada de 12 hores de durada ha estat organitzada per l’associació de pares d’infants que pateixen malalties minoritàries Unidos por ellos i que estan associats a les entitats Tots contra la Histiocitosi, El somni d’Aaron i Cors Lluitadors de Duchenne.

Durant tot el dia s’han dut a terme 12 sessions de spinning, juntament amb diverses exhibicions, tallers i activitats infantils, Zumba, Bar-barbacoa amb pícnic i Festa Dj Party amb DjMikel i l’actuació de la cantant Romy Low.

El principal objectiu de l’esdeveniment és la recaptació de fons per a la investigació de la Histocitiosis, la Atròfia Muscular Espinal (AME) i la distròfia muscular de Duchenne. Tot el recaptat durant el dia es destinarà a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona per al desenvolupament de projectes d’investigació d’afeccions en nens i adolescents.

Foto portada: un moment de la jornada. Autor: David B.