Foto portada: presentació del nou dispositiu. Al mig, el regidor Gabriel Fernàndez. Autor: cedida.

Pollastre, galets i torró entraran al lot d’aliments dels usuaris del Rebost Solidari per Nadal

Les famílies usuàries del Rebost Solidari de Sabadell rebran aquest desembre un lot d’aliments especials de Nadal. Inclourà un pollastre, torró, galets i altres aliments. Aquest any el lot per a infants es reconverteix en un altre de familiar, augmentant així el número de beneficiaris.

L’Ajuntament entregava fins l’any passat un lot especial per al Nadal a les famílies usuàries del Rebost Solidari que tenen fills a càrrec. Al voltant del miler, destinat a cobrir la seva alimentació durant les vacances escolars. Però aquest any es canvia el model: es dobla el número de lots, ja que s’entregarà a totes les famílies usuàries.

Segons dades municipals, s’arribarà a beneficiar a 6.400 persones. El nou lot té un pollastre, un paquet de pasta, un paquet de galets i una tableta de torro, a més de verdures, sucs, llaunes o galetes donacions d’empreses o entitats. El loc complementa el lot ordinari d’aliments que distribueixen la vintena d’entitats que formen part del Rebost Solidari de Sabadell.

El que voldríem és que no calgués aquest dispositiu perquè no hi hagués persones amb aquestes necessitats, però mentre hi hagi famílies que no tenen l’alimentació coberta el que fem és treballar per donar la millor resposta possible”, assegura el regidor d’Acció Social, Gabriel Fernàndez (ERC).

Els lots s’entregaran entre els dies 11 i 23 de desembre, a la vegada que es fa entrega quinzenal dels aliments a les famílies beneficiàries del servei.

Foto portada: presentació del nou dispositiu. Al mig, el regidor Gabriel Fernàndez. Autor: cedida.