Foto portada: accés a l'estació Plaça Major dels FGC, aquest migdia. Autor: J.d.A.

Presència policial a les estacions de tren i autobusos

Agents de policia, tant dels Mossos d’Esquadra com de la Policia Municipal, controlen els accessos a totes les estacions de ferrocarril de Sabadell i també a l’estació d’autobusos de la plaça Antoni Llonch. Es tracta de controls preventius, segons ha explicat l’alcalde, Maties Serracant.

A les dues estacions de Renfe en servei (Sabadell Sud i Sabadell Nord) i a les cinc dels FGC (Can Feu / Gràcia, Plaça Major, La Creu Alta, Sabadell Nord i Sabadell Parc del Nord) hi ha viligància policial des d’aquest dijous, segons ha explicat l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant aquest migdia.

“Es tracta de controls preventius. La idea és que si hi ha alguna persona fugitiva tingui la sensació que no pot circular lliurement i que la gent vegi que hi ha policia al carrer i la ciutadania pugui adreçar-s’hi per tenir informació més tu a tu”, assegura Serracant, qui manté que poden haver-hi altres, “aleatoris” de trànsit, com els que van haver-hi aquest dijous al vespre a la Gran Via.

En principi l’Operació Gàbia ha d’anar baixant d’intensitat però decideixen els Mossos d’Esquadra l’operatiu en tot moment. L’Ajuntament es comunica i reforça el control si cal”, ha seguit.

Agents de la Policia Municipal de Sabadell han alterat les seves vacances per reincorporar-se al servei. D’altra banda, Serracant anima la ciutadania que si “algú té alguna sensació de perill”, ho faci saber els cossos de seguretat.

Contra els rumors

Serracant també ha alertat contra els rumors i mentides que han circulat especialment per Whatsapp. “Els missatges oficials són els que donen els Mossos. Van haver-hi rumors, i arxius de so, que s’han anat desmentint. La ciutadania s’ha d’informar pels mitjans oficials”, finalitza.

Foto portada: accés a l’estació Plaça Major dels FGC, aquest migdia. Autor: J.d.A.