Treballadors de Ràdio Sabadell amb la revista Sabadell Informatiu. Autor: David B

‘Ràdio Sabadell’ llança una nova revista en paper

Demà divendres, coincidint amb l’inici de la Festa Major, es distribuirà de forma gratuïta a diversos punts de la ciutat la nova revista Sabadell Informatiu elaborada pels treballadors de Ràdio Sabadell.

La revista recollirà continguts de cultura, esports i l’actualitat de la ciutat. Sabadell Informatiu sortirà al carrer, els divendres de forma quinzenal, amb 10.000 exemplars que es distribuiran en mà a les estacions de tren i d’altres punts de la ciutat, així com en 13 punts de repartiment fixes en faristols als CAP de la ciutat, al Parc Taulí i en alguns establiments. Part dels exemplars es repartiran també a les bústies de forma aleatòria pels diversos barris de la ciutat.

Revista Sabadell Informatiu. Autor: David B
Aspecte de la revista ‘Sabadell Informatiu’. Autor: David B

El cap d’antena de l’emissora municipal, Sergi Garcés, ha explicat que “aquesta és una revista que ens ha donat molta feina però que també ens fa molta il·lusió tirar endavant”.

Hem passat de només fer ràdio, al món 2.0 a través del portal web, després a les xarxes socials i ara fem realitat aquest nou projecte en paper”, ha apuntat Garcés.

A la presentació hi ha assistit la tinenta d’alcalde i regidora d’Eines Comunicatives, Marisol Martínez, que ha manifestat que “aquesta revista era una assignatura pendent”.

Hem agafat la professionalitat dels treballadors de Ràdio Sabadell, la informació de la que disposem a la pròpia emissora i li hem donat una sortida diferent que és la revista en paper Sabadell Informatiu”, ha assegurat Martínez.

El segon número de la revista Sabadell Informatiu veurà la llum el proper divendres dia 22 de setembre.

Foto portada: treballadors de Ràdio Sabadell amb un exemplar de la revista. Autor: David B.