Foto portada: el ja exdirector de la Fundació Bosch i Cardellach, Joan Brunet, i el nou, Ramon Ten.

Relleu a la direcció de la Fundació Bosch i Cardellach

Des d’aquest dijous Ramon Ten és el director de la Fundació Bosch i Cardellach, en substitució del periodista Joan Brunet. El ja exdirector destaca que l’entitat ha “reforçat” la seva presència, tant a la ciutat com a fora, i subratlla l’increment del nombre d’activitats.

La Fundació Bosch i Cardellach ha canviat de director, en un procés previst cada quatre anys. El director sortint, Joan Brunet, ha valorat positivament el seu pas per l’entitat i seguirà vinculat a la junta directiva de la fundació.

Brunet ha explicat a iSabadell que en els últims quatre anys la Fundació ha aconseguit “reforçar l’objectiu de fer-se més present a la ciutat i cap a fora”. Pel que fa a les activitats de l’entitat, Brunet assegura que “podem parlar d’una certa positivitat”, i destaca que “hi ha hagut més actes, més presència de persones, més reunions internes, etc”.

Ramon Ten: relleu continuista a la direcció

El nou director de la Bosch i Cardellach, Ramon Ten, és arqueòleg i en els últims anys ha format part de la junta directiva de la Fundació; de fet, fins aquest dijous n’era el secretari. Ten ha explicat a aquest mitjà que vol presentar una nova secció que estudiï els aspectes socials de la ciutat i l’entorn comarcal perquè “és un tema que actualment val la pena tractar i és d’actualitat”.

Ten assegura que “més o menys el que farem és continuar amb les tasques que s’han anat duent a terme, d’obertura a la ciutat i al Vallès”, i ha citat d’exemple alguna de les iniciatives que tindran continuïtat com els debats sobre Sabadell i la comarca, enguany amb la participació d’entitats com la Cambra de Comerç, el Club Natació Sabadell i el Parc Taulí.

Foto portada: el ja exdirector de la Fundació Bosch i Cardellach, Joan Brunet, i el nou, Ramon Ten.