Enric Cervelló

Relleu al capdavant dels Mossos a Sabadell

Relleu al capdavant de l’Àrea Bàsica Policial de Sabadell, que abarca Sabadell i també bona part dels municipis del seu entorn. Enric Cervelló és el nou intendent en substitució de Roger Sales. 

Cervelló (Barcelona, 1969) va ingressar als cos dels Mossos d’Esquadra l’any 1992 i va participar al desplegament del cos a Vic (Osona), on va estar a la Unitat de Seguretat Ciutadana i a l’Oficina d’Atenció al Ciutadana durant quatre anys. Entre els anys 2000 i 2002 va ser cap de l’Àrea Bàsica Policial Alt Urgell. Després va ser cap de l’Àrea Regional d’Investigació fins l’any 2005, quan va ser destinat a la Regió Policial Metropolitana de Barcelona fins el 2008.
Entre 2008 i 2014 va ser sotscap de l’Àrea Bàsica Policial Sant Andreu i entre 2014 i 2019 va ser el cap d’aquella àrea bàsica. Ara Cervelló aterra a Sabadell, formant part de la Regió Policial Metropolitana Nord. L’ABP Sabadell integra el servei policial a nou municipis: a més de Sabadell, Sant Quirze, Castellar, Santa Perpètua, Sentmenat, Palau-Solità i Plegamans, Polinyà, Sant Llorenç Savall i Gallifa.

Foto portada: Cervelló, nou cap de l’ABP Sabadell. Autor: cedida.