Renfe augmentarà les places dels trens per la manifestació de Barcelona

Renfe prepara un dispositiu especial pel dissabte 26 d’agost amb motiu de la manifestació contra el terrorisme a Barcelona. Per la seva part Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha anunciat que també reforçarà la línia del Vallès a la “màxima capacitat possible“.

Pel que fa a la línia R4, entre Manresa i Sant Vicenç de Calders, l’operadora ha previst que hi circulin dels habituals tres trens d’un dissabte d’agost a cinc trens per hora i sentit. Cal recordar que l’estació Centre de Renfe està tancada per obres i que s’ha habilitat un servei alternatiu de bus-llançadora entre l’estació de Sabadell Centre i Sabadell sud (més info: ‘L’estació de Sabadell Centre tancarà el 23 de juliol‘).

A les estacions de Sabadell Sud i Sabadell Nord circularan cinc trens cada hora en cada sentit per millorar els desplaçaments d’anada i tornada a la manifestació contra el terrorisme a Barcelona, que es preveu molt massiva.

En les hores de major demanda el servei de rodalia de Barcelona oferirà un total de més de 30.000 places a l’hora. Renfe ha programat la circulació de 50 trens addicionals durant les hores on està previst que es registrin el major número de desplaçaments. Aquest augment es produirà principalment de 14:00 a 17:00 hores per l’entrada a Barcelona i de 19:00 a 22:00 hores per la sortida. Per dur a terme aquest reforç especial, Renfe desplegarà un equip de 500 persones.

Foto portada: Tren de Rodalies RENFE a Sabadell Sud. Autor: David B.