Ràdio Sabadell. Autor: David B.

Retocs en la nova programació de ‘Ràdio Sabadell’

La ràdio municipal de Sabadell iniciarà el proper dimarts la nova temporada de ràdio, que incorpora un magazine matinal de quatre hores de durada i manté els programes temàtics de la darrera temporada.

La nova temporada de Ràdio Sabadell tindrà com a “bandera la informació i l’entreteniment”, segons ha apuntat el seu cap d’antena, Sergi Garcés. La nova programació ampliarà la franja horària del magazine matinal, de 9 a 13:30 hores, titulat Al Matí i estarà dirigit per Mireia Sans i Raquel García. La informació de la ciutat, amb tertúlies i diversos eixos d’entreteniment, amb reportatges sobre temes socials, entitats i de barris, seran els punts forts d’aquest nou magazine que començarà el proper dimarts.

Presentació Temporada Ràdio Sabadell. Autor: David B.
Presentació de la temporada de Ràdio Sabadell. Autor: David B.

La informació es centrarà en el Notícies Migdia i el Notícies Vespre que seran conduïts per Karen Madrid i Pau Duran, respectivament. L’esport tindrà el seu moment diari. L’Hotel Suís passarà dels vespres a cada migdia de 14 a 15 hores, amb un canvi de veu, de Sergi Garcés a Adrián Arroyo. La retransmissió del pertit del CE Sabadell continuarà en directe els caps de setmana com és habitual des de fa anys a l’emissora.

Programes temàtics

Els programes temàtics es retroben a la graella de 20 a 21 hores. Tornen els veterans l’Espia de Mahler, Parlem d’Òpera, el Vitamina Dance, i continuen els programes que van iniciar-se la temporada passada, com és el Quimèric, l’Amunt el teló i Generació BSO. El programa musical Xocolata Expréss dirigit per Pere Masagué continuarà els vespres de 21 a 22 hores.

Foto portada: una emissió d’informatius amb Mireia Sans i Karen Madrid. Autor: David B.