Foto portada: grup de contenidors retirat per foc a la Ronda d'Europa, aquest dissabte. Autor: J.d.A.

Revetlla de Sant Joan: 13 persones ateses per cremades

La Policia Municipal ha fet mig centenar d’intervencions en 17 punts de la ciutat durant la revetlla de Sant Joan, segons han informat fonts policials a l’emissora municipal a Ràdio Sabadell aquest dissabte. La majoria per matolls cremats. En general, de poca consideració totes.

Segons fonts policials, la revetlla s’ha celebrat amb menys intervencions que altres anys, malgrat que el 112 ha rebut des de Sabadell gairebé 300 trucades durant una sola nit. En concret, 286 trucades, la població catalana amb més trucades al 112 només superada per Barcelona, amb 907. El número de trucades al 112 des del Vallès Occidental ha estat de 805.

S’han cremat 14 contenidors, tres papereres i mitja hectàrea en el camí de Mas Canals. Hi ha hagut un alarma per fum a l’estació Plaça Major dels Ferrocarrils de la Generalitat, que no ha anat a més. Així sis adults i set menors han patit cremades que els han obligat a anar a centres mèdics. Totes les cremades però han estat de caràcter lleu.

250 atesos a Catalunya

A Catalunya el SEM ha atès unes 250 persones, la majoria per intoxicacions (alcohol bàsicament). Mig centenar de persones han estat ateses per agressions, 37 per accidents de trànsit i una trentena més per cremades.

Foto portada: grup de contenidors retirat per foc a la Ronda d’Europa, aquest dissabte. Autor: J.d.A.