presentació de la campanya a les instal·lacions de la Bassa. Autor: cedida.

Sabadell es mullarà un any més per l’esclerosi múltiple

El pròxim diumenge 9 de juliol se celebrarà un any més la campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple a Sabadell, organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM). Aquest any es faran activitats a la Bassa, a les piscines municipals Joan Serra, al Cerecle Sabadellès 1856, al Club de Tennis Sabadell i al Club Natació Sabadell.

Durant el dia su sumaran metres a favor de la causa i al migdia es farà un salt a l’aigua de manera simultània a totes les piscines que participen en la campanya. En les cinc instal·lacions s’han reservat espais per a qui vulgui nedar i zones per fer promoció de la campanya, vendre productes per recaptar diners i fer donatius. Els participants rebran un diploma acreditatiu dels metres que han nedat.

La bassa va ser la gran absent el darrer any a causa de les obres de millora de les instal·lacions. Durant tot el dia es farà promoció de la campanya i tothom que vulgui podrà nedar per solidaritzar-se amb la causa. Segons el regidor de Salut, Ramon Vidal, la Bassa “és un bon espai per celebrar aquesta iniciativa solidària”.

A les piscines municipals Joan Serra tothom que vulgui podrà nedar. Al Cercle Sabadellès 1856 seran els socis els que sumin metres a favor de la causa. A més, a les instal·lacions del Cercle aquestes darreres setmanes ja hi havia a la venda productes de la campanya. Al Club de Tennis Sabadell i al Club Natació Sabadell (CNS) també els socis nedaran a favor de la causa. El CNS ha habilitat la piscina de 25 metres del carrer del Montcada per fer aquesta activitat.

Més participants que la darrera edició

En l’edició d’enguany participaran un total de 625 piscines en la campanya per sumar metres per solidaritzar-se amb els afectats per la malaltia, vint-i-cinc més que l’any anterior.

Foto portada: presentació de la campanya a les instal·lacions de la Bassa. Autor: cedida.