Foto portada: final de la concentració silenciosa, a la plaça Sant Roc. Autor: J.d.A.

“Sabadell està amb Barcelona i Cambrils”

Més de mig miler de persones s’han concentrat a la plaça Sant Roc en els cinc minuts de silenci per l’atemptat de Barcelona i Cambrils. L’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, ha assegurat que “Sabadell està amb Barcelona i Cambrils”.

Els cinc minuts de silenci s’han seguit de forma escrupulosa amb la participació d’entre 500 i 600 persones, segons la Policia Municipal de Sabadell. Representants institucionals, d’entitats i ciutadans a títol individual s’han concentrat a la plaça Sant Roc en cinc minuts de silenci que han acabat amb un gran aplaudiment, tot però envoltat d’un ambient emocionat.

En declaracions als mitjans, l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, ha condemnat uns fets “típics de la barbàrie”, i ha assegurat que “no fan més que incrementar la nostra voluntat de treballar per la cohesió, per la convivència, contra la xenofòbia i contra tots aquells elements que van contra la cohesió a les nostres ciutats. Sabadell està amb Barcelona i amb Cambrils”.

Tres dies de dol

L’Ajuntament ha decretat tres dies de dol oficial tot i que no implicarà la suspensió de cap acte, ja que, a mitjans d’agost, no hi havia cap programat. Queda pendent la decisió de la Federació Espanyola de Futbol al respecte de l’inici de la lliga de Segona B, que afecta al Centre d’Esports Sabadell.

Foto portada: final de la concentració silenciosa, a la plaça Sant Roc. Autor: J.d.A.