Foto portada: simulació del nou CAP. Autor: Salut / cedida.

Adjudicades, per fi, les obres del CAP Can Llong

L’empresa pública Infraestructures de la Generalitat de Catalunya (antiga GISA) ha adjudicat finalment les obres del Centre d’Atenció Primària Can Llong. Es tracta del darrer equipament mèdic bàsic pendent a la ciutat. Un cop comencin les obres, hauran d’acabar en un any i quatre mesos. Es preveu que el nou ambulatori comenci a funcionar d’aquí a dos anys. 

El pressupost de licitació és de 2,17 milions amb IVA. El contracte es va adjudicar el passat 14 de febrer i serà signat en els propers dies. L’obra es divideix en dos lots. El principal serà per l’arquitectura i les instal·lacions, que ha guanyat Contratas Vilor, amb un pressupost de 1,92 milions. La part petita del contracte és la urbanització dels espais exteriors, de 73.000 euros, que s’ha adjudicat a l’empresa Construccions F.Munné.

Segons el nou calendari, el CAP entrarà en funcionament a començaments de l’any 2022. En principi el futur CAP formarà part de l’Equip d’Assistència Primària de l’actual CAP Can Rull, que gestiona la Corporació Sanitària Parc Taulí. 

Foto portada: imatge virtual del nou CAP Can Llong. Autor: cedida.