Hospital Parc Taulí. Autor: David B.

Arrenquen de nou les obres d’ampliació del Taulí

Les obres per construir dues plantes d’hospitalització sobre les Urgències de l’hospital Parc Taulí s’han reiniciat, segons ha fet pública la corporació aquest mateix divendres. 

Els treballs van quedar aturats a l’estiu, tal i com va avançar iSabadell perquè l’empresa adjudicatària, Acciona, va renunciar als treballs. Ara el calendari inicial no val i es preveu que les obres acabin l’estiu de l’any vinent. La construcció de les plantes començarà al juny. Ara es fan feines de micropilotatge i l’entrada de les ambulàncies a l’hospital es modificarà en breu.
L’ampliació de les dues plantes ha de permetre frenar la congestió del servei d’Urgències, ja que es podran drenar fàcilment més pacients des d’Urgències fins als diferents nivells d’hospitalització.

A compte de l’Ajuntament

Cal recordar que els treballs es fan a càrrec del pressupost municipal, quatre milions d’euros del superàvit de l’any 2015, malgrat que l’administració competent és la Generalitat i que el Parc Taulí dona servei a una desena de municipis més.

En què consistiran les millores?

Segons un comunicat de la Corporació Sanitària, es construiran més de 2.100 metres quadrats nous, amb 72 llits en total (18 habitacions de dos llits a cada planta).

 


Foto portada: façana principal de l’hospital. Autor: David B.