Foto portada: simulació del nou CAP. Autor: Salut / cedida.

L’adjudicació de les obres del CAP Can Llong, al gener per entrar en funcionament l’any 2022

L’adjudicació per construir el Centre d’Atenció Primària a Can Llong avança discretament. Sis empreses s’han presentat a la licitació. El proper 9 de gener començarà l’adjudicació, segons ha pogut saber aquest digital. Segons el nou calendari, el CAP entrarà en funcionament a començaments de l’any 2022. 

Segons ha pogut saber aquest digital, s’han presentat sis propostes diferents per edificar el futur ambulatori, que es construirà en un solar de la Ronda d’Europa a tocar de la masia de Can Llong. El termini per presentar ofertes va acabar el passat 18 de desembre. En principi el futur CAP formarà part de l’Equip d’Assistència Primària de l’actual CAP Can Rull, que gestiona la Corporació Sanitària Parc Taulí. 
El proper 9 de gener s’obriran els sobres i començarà l’adjudicació, el darrer procés abans de començar les obres. Segons han assegurat fonts d’Esquerra Republicana en el ple municipal, el CAP començarà a funcionar, segons el nou calendari en el primer tram de l’any 2022, d’aquí a dos anys per tant. El portaveu republicà a l’Ajuntament, Gabriel Fernàndez, ha defensat que durant el govern quatripartit es va fer tot el procés per fer realitat aquest projecte però que l’aplicació de l’article 155 per part del govern central la tardor del 2017 ha “retardat” tot aquest procediment.

Foto portada: simulació del nou CAP. Autor: Salut / cedida.