CAP del Nord. Autor: David B.

Més moviments als CAP de Sabadell pel Covid-19: afecten tres ambulatoris

Més canvis al circuit d’atenció primària de Sabadell. El CAP Concòrdia s’erigeix com el principal ambulatori pediàtric de la ciutat ja que a més d’acollir els infants que li pertoquen i des de fa dues setmanes també als del CAP Can Rull, Nord i Creu Alta ara passa el mateix amb els del CAP Ca n’Oriac. El CAP Nord tanca a partir de dilluns 6 d’abril. 

Tota l’atenció sanitària està en fase d’emergència, des dels hospitals fins els abans anomenats ambulatoris. A Sabadell hi ha hagut diversos canvis i s’anuncien de nous.

CAP Nord, tancat

A partir d’aquest dilluns el CAP Nord, que dona servei a Can Deu, Sant Julià, La Roureda i la Plana del Pintor, tanca les seves portes. La pediatria ja s’havia derivat al CAP Concòrdia. Ara l’atenció a adults es deriva al CAP Ca n’Oriac, al Passeig Sant Bernat. El centre de Ca n’Oriac obrirà de dilluns a divendres a 8 de matí a 8 del vespre.

CAP Concòrdia: epicentre de la pediatria

Però atenció a la pediatria: els infants atesos al CAP Ca n’Oriac també hauran d’anar al CAP Concòrdia. Aquest equipament concentra bona part dels serveis de pediatria de Sabadell ara mateix. I és que atén els infants que habitualment van als CAP Concòrdia, Nord, Can Rull, Creu Alta i ara també els del CAP Ca n’Oriac.

CAP Gràcia, tancat

Cal recordar que el CAP Gràcia ha tancat fa setmanes i els seus pacients han d’anar al CAP Merinals. La resta d’ambulatoris, a excepció del tancat consultori del Poblenou, segueixen amb normalitat (CAP La Serra, Sud, Creu de Barberà, Sol i Padrís, Centre).

Foto portada: el CAP Nord de Sabadell, fa uns mesos. Autor: David B.