Autor: M.Tornel.

Nous canvis afecten els pacients de fins a quatre ambulatoris

Nous canvis en l’atenció primària a causa de la pandèmia del coronavirus i tots els dispositius que es van ajustant i reajustant per fer-hi front. A partir d’ara el CAP Concòrdia concentrarà bona part de l’atenció pediàtrica de la ciutat mentre que no atendrà adults. Es vol separar al màxim l’atenció als nadons i infants de l’atenció als adults. 

El CAP Concòrdia va tancar la setmana passada però ha reobert des de fa uns dies. A partir de divendres serà el centre d’atenció primària de referència per als pacients habituals del propi CAP però també del CAP Creu Alta, CAP Nord i CAP Can Rull. És a dir, tota la pediatria d’aquests quatre ambulatoris es concentra a la Concòrdia. Per contra, els adults no s’han de visitar a la Concòrdia sinó que ho faran a partir d’ara al CAP Creu Alta.

Cal recordar a banda que el CAP Gràcia va tancar fa uns dies i els seus pacients han d’anar al CAP Merinals. El consultori del Poblenou també ha tancat i s’ha unificat, com es fa sovint, amb el CAP La Serra a Torre-romeu. La resta de centres d’atenció primària (Creu de Barberà, Sant Fèlix, Sud, Sant Oleguer, Centre, La Serra funcionen amb normalitat a excepció del CAP Ca n’Oriac, que ara tanca a les 20 hores enlloc de fer-ho a la mitjanit.

Foto portada: entrada al CAP Can Rull. Autor: M.Tornel.