Foto: M.Tornel

Obres d’estiu al Parc Taulí, Santa Fe i el VII Centenari

Com cada any, els mesos d’estiu s’aprofiten per portar a terme diferents obres de reforma i trasllats que afecten els diferents àmbits del Parc Taulí. Pel que fa a l’edifici del Parc Taulí, continuen les obres per a la construcció de dues noves plantes sobre l’actual bloc d’Urgències. Està previst que durant aquest mes de juliol es faci visible l’aixecament de les dues noves plantes.

A partir del proper 12 de juliol està previst que comencin els treballs de la reforma integral de la Unitat de Reanimació Post-Anestèusica (URPA), que tindran una durada prevista de dos mesos. En aquest període, s’habilitaran dos quiròfans per acollir els pacients de reanimació post anestèsia. Les obres suposaran un canvi integral d’aquest espai: nous paviments, sostres i parets, nova il·luminació amb leds, millora de tots els circuits i dispositius, renovació de tota la instal·lació elèctrica, portes automàtiques i climatització, entre d’altres.

Foto: M.Tornel
Les urgències del Taulí. Foto: M.Tornel

D’altra banda, a inicis d’agost està previst que comencin les obres de reforma de la novena planta, on es portaran a terme les actuacions de pintura general, emplafonat de mitges parets als passadissos i dels capçals dels llits, així com la renovació dels dos controls d’infermeria.

VII Centenari

A mitjans de juliol s’iniciaran les obres de millora dels banys de les 21 habitacions de la tercera planta del VIIè Centenari, que acullen pacients crònics complexes i geriàtrics aguditzats. Les obres consistiran en la reforma de les dutxes i en la pintura dels espais.

Edifici de Santa Fe

Pel que fa a l’Edifici Santa Fe, es reformarà l’espai de consultes externes d’adults de Salut Mental de la planta E (ala dreta, planta baixa). Un cop inaugurada la nova planta de consultes externes de Salut Mental d’adults, a la planta F, ara s’estan realitzant obres de millora als espais de consultes externes de la planta baixa, que continuaran sent espais ambulatoris de Salut Mental. La reforma d’aquest espai consisteix en la pintura general, millora de la il·luminació amb leds i reforma de la zona d’accés a aquest àmbit.

També es traslladaran les consultes externes de Neurologia a la nova planta F (ala dreta, primera planta). Les sis consultes externes de Neurologia que actualment s’ubiquen a la primera planta B de Santa Fe, ala esquerra, es traslladaran a la nova planta F del mateix edifici. Aquest trasllat està previst per finals de juliol o principis d’agost.

Foto: M.Tornel
Entrada a l’edifici de Santa Fe. Foto: M.Tornel

Les consultes externes de Dermatologia i de Maxil·lofacial es traslladaran a la planta B (ala esquerra, primera planta) i les consultes externes de Dermatologia i de Maxil·lofacial, que actualment s’ubiquen a la planta baixa, es traslladaran a la planta B, als espais que actualment ocupen les consultes externes de Neurologia. Aquest trasllat està previst per a finals d’agost.

Les consultes externes d’accidents de trànsit, que actualment s’ubiquen a la planta B, es traslladaran a la planta baixa, al costat de l’Oficina Tècnica de Cribratge de Càncer. Aquest trasllat està previst per a finals d’agost.

Foto portada: entrada del VII Centenari. Autor: M. Tornel.