S’incendia una fàbrica a Castellar del Vallès

Aquest divendres al migdia s’ha propagat un incendi que crema la indústria d’envasat de productes Dispopack al polígon del Pla de la Bruguera, a Castellar del Vallès.

La nau incendiada està situada al número 18 del carrer de la Conca de Barberà de Castellar del Vallès, al seu interior s’hi troba un nombre abundant de plàstics i cartrons. L’avís s’ha produït quan passaven pocs minuts d’un quart de tres de la tarda.

El foc es troba completament desenvolupat i ara les taques dels Bombers se centren evitar que les flames es propaguin cap a altres naus. La densa cortina de fum negre és visible des de diferents punts de la comarca. Els Bombers de la Generalitat han informat que en l’extinció de l’incendi hi treballen catorze dotacions.

Segons les primeres informacions, no hi ha cap ferit ni intoxicat. Així mateix, els Bombers han recomanat el confinament preventiu i tancar finestres als veïns propers a la zona de l’incendi per evitar molèsties pel fum. La carretera B-124 de Castellar a Sabadell està tallada entre les dues rotondes i el trànsit s’ha desviat per l’interior del polígon del Pla de la Bruguera.

Foto portada: L’incendi vist des de la carretera de Castellar. Autor: Cedida.