Foto portada: arribada de la cursa a la plaça de la Creu Alta. Autor: David B.

S’obren les inscripcions per a la sisena cursa ‘Corro contra el càncer’

A un mes vista per una de les carreres més solidàries de la ciutat comença el període d’inscripcions per poder participar i col·laborar en la cursa del proper diumenge 12 de febrer.

Un any més la cursa Corro contra el càncer torna a prendre protagonisme en aquestes dates per sisè any consecutiu. Les inscripcions en línia queden obertes a partir del dimecres 11 de gener fins al mateix dia de la carrera, amb la possibilitat de fer-la presencial els dissabtes 28 de gener i 4 i 11 de febrer al pavelló de Can Balsach. La inscripció, amb un preu de set euros, destina tots els beneficis a la investigació de la malaltia i a donar suport a totes aquelles persones afectades pel càncer.

L’impulsor d’aquesta cursa, Lluís Domingo, s’ha mostrat molt satisfet amb els resultats que es van obtenir l’any passat, en la qual van participar més de 3.000 corredors. Domingo afirma que “només igualant la marca de participació de l’any passat em sentiré més que satisfet”. La cursa, de cinc quilòmetres de llargada, que obre la possibilitat de recórrer diferents racons de la ciutat acaba sent una de les més emotives.

La representant de l'AECC, Lluis Domingo, Juli Fernàndez i els regidors d'Esports i Salut, Marisol Martínez i Ramón Vidal. Autor: X.Caba.
La representant de l’AECC, Lluis Domingo, Juli Fernàndez i els regidors d’Esports i Salut, Marisol Martínez i Ramón Vidal. Autor: X.Caba.

Des de l‘Ajuntament l’alcalde, Juli Fernàndez, ha fet una crida per “animar a participar la gent a córrer” i ha remarcat que curses com aquesta transmeten un fort missatge d’acompanyament i reconeixement públic a tots aquells malalts i familiars.