Mobile Week

La Mobile Week Catalunya arribarà a Sabadell l’any vinent

Un total de 15 ciutats, comarques i àmbits territorials tindran presència a la Mobile Week Catalunya 2020. Es tracta de la segona edició d’aquesta iniciativa, que té per objectiu estendre al conjunt de la ciutadania el debat sobre la revolució digital i que se celebrarà del 20 al 29 de febrer al voltant del Mobile World Congress. Aquesta xifra triplica les seus de l’edició del 2019, quan van ser cinc els emplaçaments. Entre ells hi haurà Sabadell.

Hi haurà mitja dotzena de municipis de la demarcació de Barcelona: Sabadell, Mataró, Sant Feliu de Llobregat, Begues, Sant Pere de Ribes i Vilanova i la Geltrú. Tres municipis a Girona: Olot, Riudellots de la Selva i Girona, a més de Reus i Mollerussa. A banda d’aquests municipis, també seran emplaçaments la comarca de la Ribera d’Ebre i la zona de l’Alt Pirineu, que congregarà activitats a l’Alta Ribagorça, el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà.
Després de la convocatòria de Mobile World Capital Barcelona i la Generalitat, aquestes ciutats i territoris van presentar un preprojecte amb activitats de durades d’un a tres dies i membre destacats dels dos organismes els han analitzat.

En línies generals, la Mobile Week planteja espais de reflexió, debats integradors i activitats participatives obertes a tothom amb la voluntat de connectar les eines tecnològiques amb les inquietuds i necessitats socials, culturals, ètiques i humanes dels ciutadans.

Foto portada: un acte de la Mobile Week, l’any passat.