Exposició_Panera ATENDIS. Cedida

Torna la panera més gran del Vallès

La Fundació Privada Atendis, entitat social sense ànim de lucre que dóna servei a persones amb discapacitat intel·lectual organitza per sisè any consecutiu, la iniciativa Més que una panera – La panera solidària d’Atendis.

Amb aquesta panera, amb la que pretenen superar la venda de més de 5.500 participacions venudes a l’edició anterior, persegueix l’obtenció de recursos en benefici de les persones usuàries dels centres de l’entitat. En aquesta edició, 92 empreses i comerços col·laboradors fan possible una iniciativa que cada any creix en nombre de col·laboracions i en qualitat dels obsequis.

Atendis, en col·laboració de Comerç Centre i l’Ajuntament, posen a la venta 10.000 participacions a un preu de 2,5 euros, amb les quals, la Fundació pretén obtenir 25.000 euros que es destinaran a la realització d’activitats i compra d’equipament per a 250 persones amb discapacitat intel·lectual a les que dóna atenció habitualment.

Què inclou la panera?

La panera inclou un creuer per a 2 persones, un Iphone 8, un ordinador portàtil, una videocàmera GoPro Hero 5, una smart TV, un microones Texa, una videoconsola PS4 més el joc Fifa’18, una cafetera de càpsules Dolce Gusto, una bicicleta Giant ATX, un xec regal de 150 euros per comprar material construcció/decoració, un val per un carro de la compra de 200 euros i un xec-regal per la compra de material informàtic per valor de 200 euros, entre altres productes.

La panera s’exposa a l’aparador de Xeviot, a la plaça de l’Àngel (Centre) fins el 28 de desembre, data en la que es realitzarà el sorteig davant notari.

Foto portada: panera a l’aparador de Xeviot. Autor: cedida.