Iaioflautes Taulí. Autor. David B.

Treure els adhesius dels Iaioflautes costarà 5.000 euros, denuncia la direcció del Parc Taulí

La direcció del Parc Taulí ha xifrat en 5.000 euros els danys provocats per una acció aquest dijous dels iaioflautes. Segons un comunicat difòs per la Corporació Sanitària, els activistes han enganxat adhesius “de forta adherència”. “És impossible d’extreure sense recórrer a una empresa especialitzada en aquests tipus de danys”, assegura l’hospital.

Malgrat que el comunicat de la corporació sanitària manté que la reivindiació pública és legístima, assegura que “el Parc Taulí es veu en l’obligació de denunciar públicament els fets”. Mantenen que una vintena de iaioflautes han “irromput” a les instal·lacions i “han omplert vidres, parets, panells de fusta, ascensors i mobiliari del vestíbul, així com de les diferents plantes, d’adhesius de forta adherència” més info: ‘Protesta dels iaioflautes al Parc Taulí‘). L’hospital manté que caldrà recórrer a una empresa especialitzada i que treure els adhesius, i reparar la pintura i la fusta malmesa farà pujar la factura a uns 5.000 euros.

“En cap cas són admissibles comportaments incívics i deplorables com els que s’han viscut avui al Parc Taulí. Fets com aquest en absolut beneficien a ningú, ans al contrari, perjudiquen a tots, ja que el cost de la reparació dels danys ocasionats s’haurà de fer amb diners públics”, finalitza el seu comunicat la corporació sanitària.

Foto portada: iaioflautes, enganxant adhesius a bancs del vestíbul de l’hospital, aquest matí. Autor: David B.