Harley-Davidson - ESDi. Autor: David B.

Trobada entre motoristes de Harley i estudiants de moda d’ESDi

Aquest dissabte s’ha visualitzat el conveni entre l’Escola Superior de Disseny i la marca Harley-Davidson, amb una trobada entre alumnes i amants de les motos d’aquesta marca americana.

Una cinquantena de membres del Barcelona Chapter Harley-Davison han fet una trobada amb estudiants al Campus ESDi de Sabadell per a explicar-los en què consisteix els seu moviment des d’un punt de vista social, estètic i històric. Aquesta posada en comú és el fruit d’un equip format per estudiants de moda i gràfic i alguns professors, que fa setmanes que treballen en un projecte de col·laboració amb la firma Harley Davidson.

Harley-Davidson - ESDi. Autor: David B.
Un moment de la trobada. Autor: David B.

La firma de motos va fer arribar a l’ESDi, fa unes setmanes, uns quants maniquins (alguns d’ells, encara inacabats) i una abundant quantitat de peces de roba, la majoria descatalogada, per tal que els alumnes de disseny de moda poguessin treballar amb elles, customitzar-les i redissenyar-les amb una llibertat absoluta, dotant així a les peces d’una nova vida útil.

Aquest projecte amb l’empresa americana dóna una oportunitat als alumnes de poder dur a terme un bon treball creatiu i a més permet entrar en l’estudi i reflexió dels conceptes com la identitat personal i col·lectiva, la relació estètica i identitat, i el moviment Harley.

Un cop els projectes estiguin acabats, s’exposaran en un ‘showroom’ exclusiu programat pel gener a Montjuic per a compradors de complements de Harley-Davidson on hi participaran més de 900 professionals del sector.

Foto portada: una Harley-Davidson aparcada al davant de l’ESDi. Autor: David B.