Foto portada: l'infant desaparegut, en una imatge a les xarxes socials.

Trobat el menor desaparegut a la sortida de l’institut

El menor de 14 anys que havia desaparegut aquest divendres a la tarda després de sortir de l’institut ha estat localitzat aquest dissabte al migdia, segons han confirmat fonts policials a iSabadell. El menor té 14 anys i va desaparéixer a la sortida de les classes. 

Finalment, però, tot quedarà en un ensurt, ja que se l’ha localitzat sa i estalvi a Torre-romeu segons indiquen diverses fonts.

La mare i el seu entorn l’han buscat durant tota la nit i aquest matí, després de denunciar-ne la desaparició divendres a la tarda davant els Mossos d’Esquadra. El jove resideix al barri de Ca n’Oriac i estudia a les instal·lacions de Can Llong de l’IES Arraona. Justament va ser a la sortida de l’institut quan se li va perdre la pista, ja que no es va presentar a casa seva després de les classes.
La mare havia precisat aquest matí a aquest mitjà que és la tercera vegada que marxa de casa i que el seu fill va comentar a un amic fa uns dies que volia marxar “per ser lliure, deixar d’estudiar i ser famós”.

Foto portada: l’infant desaparegut, en una imatge a les xarxes socials.