Foto portada: accident al carrer Manuel de Falla. Autora: D.López / cedida.

Un motorista, ferit greu després d’un accident a la Creu de Barberà

Quatre persones han resultat ferides, una de gravetat, aquest cap de setmana a les vies urbanes de Sabadell en tres incidents diferents, segons la informació facilitada per la Policia Municipal. Tres dels ferits ho són de caràcter lleu. El pitjor accident va tenir lloc divendres passat a la tarda.

Un motorista va ser traslladat a l’hospital el passat divendres a les 15.30 hores després d’una col·lisió contra un turisme. El motorista, de 41 anys, té pronòstic greu. Els fets van passar en la confluència entre la carretera de Barcelona i el carrer Bac de Roda, a la Creu de Barberà. Una ambulància del SEM i dues unitats de la Policia Municipal van desplaçar-se al lloc dels fets.

Dissabte un motorista va caure del seu vehicle a les nou de la nit i va haver de ser traslladat a l’hospital Parc Taulí. Les ferides no revesteixen gravetat. Els fets es van produir a l’avinguda de la Concòrdia.

Espectacular accident al carrer Manuel de Falla

D’altra banda, aquest diumenge a les nou de la nit, al carrer Manuel de Falla amb Mozart es va produir un accident de trànsit entre dos turismes que va provocar el desplaçament de dues ambulàncies i dues unitats de la Policia Municipal al lloc dels fets. El conductor d’un dels vehicles, de 19 anys, i l’acompanyant, de 17 anys, van ser traslladats fins l’hospital Parc Taulí ferits de caràcter lleu. El xoc i l’estat dels vehicles va cridar l’atenció del veïnat.

Foto portada: accident al carrer Manuel de Falla. Autora: D.López / cedida.