Una merceria de Can Rull guanya el Concurs d’Aparadors de Nadal

La merceria Ca l’Amàlia, del barri de Can Rull, ha guanyat el premi al Millor Aparador de la ciutat que concedeix l’Ajuntament dins els premis que organitza cada any la Cambra de Comerç de Sabadell.

La Cambra de Comerç dóna dos premis als millors aparadors nadalencs de la demarcació. I cada ajuntament que en forma part guardona un comerç del seu municipi. A Sabadell el consistori dóna un guardó dotat amb 400 euros. En aquesta ocasió ha recaigut en la botiga Merceria Ca l’Amàlia, situada al número 6 del carrer de Prudenci, a Can Rull.

L’objectiu del guardó és reconèixer el treball de decoració de Nadal dels establiments per promoure i dinamitzar el comerç local. L’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, i la tinenta d’alcalde i regidora de Comerç, Marisol Martínez, han fet el lliurament del diploma a la propietària de l’establiment, Ana María Alcántara.

Premis de la Cambra

Els premis de la Cambra de Comerç, a nivell de demarcació, han estat per la Ferreteria Estrada, de Palau-Solità i Plegamans, i per a Brodats Mariona, a Castellar.

Foto portada: l’aparador premiat, aquest divendres. Autor: Ajuntament / cedida.