Foto portada: wikipedia.

Convoquen un acte de record ciutadà en motiu dels 10 anys de la mort d’Antoni Farrés

Triple efemèride aquest 2019 per a l’entorn d’Antoni Farrés, l’alcalde que va transformar Sabadell durant 20 anys. Així durant aquest any es compliran 40 anys de la seva arribada a l’alcaldia, a l’abril, dues dècades de la seva marxa, al juny, i 10 anys del seu decés justament aquest dimecres. 

Per aquest motiu, l’entorn d’amics d’Antoni Farrés ha convocat aquest proper diumenge, a les 12.30 hores, als peus de l’escultura d’Agustí Puig que homenatge l’alcalde Farrés al parc de Catalunya, una trobada ciutadana en record de l’exalcalde comunista.

Justament aquest dimecres es compleixen 10 anys del seu decés, per un càncer de pulmó, el 13 de febrer de 2009. A l’abril farà 40 anys de la victòria del PSUC a les primeres municipals democràtiques després del franqusime. Victòria que va revalidar els anys 1983, 1987, 1991 i 1995 fins que es va retirar. I al juny farà 20 anys que Farrés va deixar de ser alcalde, quan va ser rellevat pel socialista Manuel Bustos, guanyador de les municipals de 1999.
La trobada s’ha convocat a les 12.30 hores de diumenge 17 de febrer, als peus de l’estàtua d’Agustí Puig al Parc de Catalunya. En principi no està previst cap tipus d’acte oficial ni parlaments, més enllà d’una trobada cívica.

Foto portada: escultura d’Antoni Puig dedicada a Antoni Farrés.