Esport Jove als Barris. Autor: Ajuntament

300 joves podran participar en el programa ‘Esport Jove als Barris’

El proper curs arrencarà de nou una oferta d’activitats esportives per a joves d’entre 8 i 18 anys en risc d’exclusió social a cinc barris de Sabadell. Esport Jove als Barris utilitza l’esport com a eina d’integració, educació i cohesió social.

Uns 300 joves dels barris de Can Puiggener, Torre-romeu, les Termes, Sant Julià i Ca n’Oriac podran participar del programa Esport Jove als Barris que permet a infants i joves beneficiar-se dels mecanismes d’inclusió i cohesió social que proporciona l’esport. Els participants no només compartiran valors i socialitzaran mitjançant l’oferta d’activitats que facin al seu barri, sinó que mitjançant el programa molts d’aquests joves prendran part en els jocs escolars i per tant podran conèixer i conviure amb altres realitats socials.

La licitació té un pressupost base d’uns 105.000 euros que es dividiran en cinc lots, un per a cada barri on la iniciativa es porta a terme. Aquest any el programa compta amb una suplementació pressupostària en el marc del pla de xoc per lluitar contra els efectes de la Covid-19.

Foto portada: una de les activitats del programa Esport Jove als Barris. Autor: Ajuntament