Un dels detinguts, sortint dels jutjats. Autor: ACN.

A la presó el vuitè detingut per l’agressió sexual

El magistrat del jutjat d’instrucció número 3 de Sabadell ha dictat presó provisional per al vuitè dels detinguts pel cas de la violació en grup del barri de Can Feu el passat diumenge. Per tant, dels vuit detinguts dos estan en presó provional, dos més en un CIE i quatre en llibertat amb càrrecs a l’espera de les proves científiques. 

El vuitè detingut, ara a la presó, es tracta del germà d’un dels altres investigats. Es va presentar el passat dimecres a la seu de la Policia Municipal per entregar-se quan va saber que estava sent buscat per la policia com a conseqüència de l’agressió sexual de diumenge al matí a Can Feu a una jove de 18 anys resident a Sabadell.

És el darrer detingut, que ha declarat aquest divendres davant el titular del jutjat d’instrucció número 3, en funcions de guàrdia. El magistrat ha declarat presó provisional comunicada i sense fiança per un delicte d’agressió sexual. Les diligències s’enviaran al titular del jutjat 2, Marcos Melendi, que instrueix el cas.
Un altre dels detinguts va ingressar en presó provisional aquest dijous i dos més estan en un Centre d’Internament d’Estrangers (CIE), ja que tenien una ordre d’expulsió anterior. Els altres quatre investigats estan en llibertat en càrrecs, a l’espera de les anàlisis pertinents.

Foto portada: un dels detinguts quan va sortit en llibertat amb càrrecs. Autor: ACN.