Creu Roja

Creu Roja distribueix ajudes i roba a gairebé 700 infants

Durant la campanya d’hivern contra la pobresa infantil l’entitat Creu Roja Sabadell ha arribat fins gairebé 700 infants. En total 386 infants han rebut targetes prepagament per comprar productes alimentaris. I en 286 casos s’ha entregat roba específica d’hivern. A més, les famílies de 288 infants també han rebut lots d’aliments del Rebost Solidari de Sabadell i kits d’alimentació infantil.

Malgrat que la mateixa Creu Roja insisteix des de fa uns mesos que la crisi social a la ciutat s’ha estabilitzat, encara són moltes les famílies que necessiten menjar i roba i encara seran molts els anys que els necessitaran fins que els nivells d’atur i exclusió social es recuperin.

32.000 euros

L’actuació s’emmarca en la campanya de l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil per garantí als infants una alimentació sana i equilibrada durant tots els mesos de l’any. En total, s’han destinat 32.000 euros a la compra d’aliments i vestuari per a nens i nenes de famílies amb problemes econòmics. L’entitat ha fet les adquisicions a través de fons del govern català i també de fons propis. A Catalunya, s’han repartit 4.800 targetes prepagament per a la compra d’aliments. I Creu Roja ha destinat a nivell català 319.000 euros a aquest efecte.

Foto portada: imatge que acompanya la campanya de Creu Roja. Autor: cedida