C. E. Serra - Cami Escolar. Autor: David B.

Pacificar l’entorn de l’escola Serra costarà uns 200.000 euros

La Junta de Govern aprova l’adjudicació del projecte que fa possible el camí escolar Serra, centre educatiu situat al sud de la ciutat. L’Ajuntament pretén millorar aquest tram escolar per augmentar-ne l’accés i garantir la seguretat en les entrades i sortides del centre. Actualment, el trànsit es troba regulat en l’inici i finalització de la jornada. El projecte tindrà un cost de gairebé 200.000 euros.

El govern municipal aprova l’adjudicació del projecte que millorarà el tram de l’Escola Serra, situada entre el carrer Pérez Moya entre els carrers de Rusiñol i de la Saboneria, el barri de La Creu de Barberà (districte 6). El projecte ve dels pressupostos participatius del darrer mandat. El primer tinent d’alcaldessa, Pol Gibert, destaca una de les prioritats del govern local:

“L’Ajuntament pretén impulsar diversos camins escolars arreu de la ciutat, aquest n’és un que veiem com avui s’adjudica”

Així mateix,  l’adjudicació pretén millorar la seva accessibilitat i garantir la seguretat en el moment d’entrada i sortida, tot i que, actualment l’accés de trànsit es troba limitat en hores puntes, Gibert assenyala que “volen que l’actuació sigui permanent”.

El projecte té un pressupost de 192.057 euros, amb un període de cinc mesos d’execució. Aquest el durà a terme les Construccions Fertes, SL. L’obra preveu convertir el tram de carrer en una plataforma única, amb una vorera única a la banda dels habitatges. “Evidentment, permetrem amb aquesta actuació poder soterrar les línies de la xarxa aèria de baixa tensió, renovar la xarxa d’aigua i millorar el clavegueram, així com la plantació de diversos arbres”, assegura Gibert.

Foto portada: C. E. Serra – Cami Escolar. Autor: David B.