Foto portada: El regidor d'Educació Manuel Robles i el diputat d'Educació Alfredo Vega, en la presentació de l'exposició. Autor: David B. 

Una exposició proposa una nova concepció de l’orientació personal durant la vida

La mostra sota el títol TRANSITAR, serveix per repensar l’orientació en l’àmbit de l’educació concebuda per la Diputació de Barcelona. Es podrà visitar al recinte de Fira Sabadell en el marc de la Fira Formació i Treball. Apropa’t a l’FP, que tindrà lloc del 26 al 29 de febrer.

L’exposició TRANSITAR, orientar-se en un món canviant és una mostra que pretén replantejar l’educació i l’orientació personal al llarg de la vida, tenint en compte la formació contínua i la convivència amb l’èxit i el fracàs. En la mostra no hi ha un itinerari únic en aquesta, cada visitant podrà seguir el camí desitjat en funció de les seves experiències. El regidor d’educació, Manuel Robles, ha explicat que “l’acompanyament i suport és necessari en totes les etapes de la vida, no només en l’etapa escolar”.

El projecte expositiu ideat per Gemma Guasch i Josep Asunción, evoca el fet mateix de transitar per la vida per mitjà d’il·lustracions que interpel·len missatges textuals, testimonis reals i animacions. L’obra suggereix el procés d’orientació personal, les condicions de l’entorn de l’individu i les seves competències personals.

Horaris

L’exposició, que s’adreça especialment a orientadors, formadors i estudiants, estarà oberta al públic en general i es podrà visitar a l’edifici de la Fira Sabadell fins al 29 de febrer. Els dies en què tingui lloc la fira Apropa’t a l’FP es podrà visitar lliurement el 26 i 27 de febrer de 8:45 a 14 hores; el 28 de febrer de 8:45 a 14:30 hores i de 16 a 19:30 hores i el 29 de febrer entre les 10:30 i les 13:30 hores.

Foto portada: El regidor d’Educació Manuel Robles i el diputat d’Educació Alfredo Vega, en la presentació de l’exposició. Autor: David B.