Jornada educació

El Teatre Principal acull la trobada educativa de la ciutat

  • Es reconeix a tots els docents que enguany es jubilen i deixen d’exercir la seva professió.

  • En l’acte s’ha celebrat el  25è aniversari de Sabadell com Ciutat Educadora.

Un any més el Teatre Principal ha acollit la tradicional trobada dels membres de la colònia educativa de la ciutat. Un acte que ha servit novament per posar en contacte a desenes de professionals que aprofiten aquest moment per explicar i posar en comú totes aquelles activitats i experiències durant l’any que es realitzen al dia a dia al diferents centres i que poden a la vegada a ajudar a d’altres professionals de l’àmbit educatiu.

L’acte ha començat amb l’explicació d’un conte  acompanyada de fons amb música de piano, moment previ a la intervenció dels parlaments per part d’alguns responsables educatius. Especialment sentida ha estat la intervenció del regidor d’Educació en funcions de l’ajuntament de Sabadell, Ramón Burgués, que ha volgut lloar la feina que es fa a les escoles locals i ha manifestat:

Vull expressar gratitud a totes les persones que es dediquen a l’educació en aquesta ciutat. Les escoles s’han fet grans i entre tots hem aconseguit uns ciutadans formats i educats. Me’n vaig satisfet pel que hem pogut fer plegats”.

La trobada d’aquest any, que es commemora el 25è aniversari de Sabadell com Ciutat Educadora, s’ha celebrat sota el lema “La ciutat batega” que segons els representants a l’àmbit educatiu serveix “per posar de manifest que la ciutat té a hores d’ara una àmplia experiència en vehicular aprenentatges a través del coneixement de l’entorn i a la creació de vincles entre l’alumnat i la seva ciutat i del treball coordinat que es fa a diari entre els agents educatius”.

A més del reconeixement a més d’una cinquantena de professors i personal del PAS que es jubilen a la finalització del curs actual, l’acte també ha servit per destacar la feina que fan l’Escola d’Adults La Concòrdia, l’Escola Andreu Castells i el Grup d’Esplai Esquitx, que celebren el seu 25è aniversari, precisament els nois d’aquest esplai  han participat a l’acte interpretant l’himne del seu 25è aniversari.

Foto portada: Reconeixement dels docents que es jubilen aquest any. Autor: J. Peláez / Aj. Sabadell