Foto portada: concentració davant el consultori de Poblenou, contra el seu tancament a l'estiu, fa dos anys. Autor: J.d.A.

Els CAP de Sabadell obriran a l’agost, a excepció del consultori del Poblenou

Després de la gran polèmica suscitada l’any 2013, quan es van tancar bona part dels ambulatoris de la ciutat durant el mes d’agost, un any més el servei d’atenció primària restarà gairebé intacte a Sabadell. Només tancarà el consultori de Poblenou.

Els CAP (Centres d’Atenció Primària9 mantindran a l’agost el seu horari habitual un any més a Sabadell. Només tancarà el consultori del Poblenou entre els dies 1 d’agost i 8 de setembre. Com l’any passat els seus usuaris podran anar i venir en autobús de franc al CAP La Serra, a Torre-romeu, en autobús. El consistori assegura que també es reforçarà l’atenció a domicili.
El Servei Català de la Salut ha decidit mantenir el servei d’atenció primària al mes d’agost. És el mateix que l’any passat, a diferència de l’estiu de l’any 2013 quan van tancar bona part dels consultoris mèdics de la ciutat.

Foto portada: concentració davant el consultori de Poblenou, contra el seu tancament a l’estiu, fa dos anys. Autor: J.d.A.