PAHC

La PAHC Sabadell atura un nou desnonament a la Creu de Barberà

  • El pis que s’anava a desnonar té una hipoteca amb el Banc de Santander.

  • L’afectat viu en l’immoble des de fa més de dos anys amb els seus tres fills.

Aquest dilluns una cinquantena de membres de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i la Crisi de Sabadell s’han concentrat al carrer Feijoó del barri de la Creu de Barberà per parar l’imminent desnonament d’un pis.

Al crit de Si se puede!, els membres de la plataforma s’han concentrat davant l’immoble on viu Raúl Marcelo Jambo Romero per pressionar i aturar un desnonament imminent del seu pis hipotecat pel Banc de Santander.

PAHC
Raúl Marcelo Jambo Romero, a l’esquerra de la imatge. Autor: David B.

Raúl Marcelo, procedent d’Equador, no te feina des de fa quatre anys i ha acabat el subsidi. Està separat i viu de de fa més de dos anys en el pis de la Creu de Barberà amb tres fills de 13, 18 i 20 anys que estan al seu càrrec.

Vaig parlar amb el banc perquè es quedessin el pis i no van voler. Després vaig tenir un incendi en el pis i no em va cobrir l’assegurança, havent de pagar la rehabilitació i les lletres de la hipoteca sense cap tipus d’ajuda per part del banc. A partir d’aquí no vaig poder fer front a la hipoteca, estant en situació d’atur. Ara tinc un deute amb el banc de 80.000 euros tot i haver pagat part la hipoteca durant dos anys”, assegura Raúl Marcelo.

A les nou del matí no hi havia cap noticia des dels jutjats que alertés que s’havia aconseguit parar el desnonament i els membres de la plataforma han acudit a fer pressió per aturar el desnonament. Una hora més tard i després que els membres de la PAHC s’hagin posat en contacte amb el Servei d’Actes de Comunicació (SAC) dels jutjats de Sabadell, han sabut que gràcies a la pressió realitzada pels membres de la PAHC s’ha aturat el desnonament. Daquesta manera s’ha aconseguit més temps per poder parlar amb el Banc de Santander i intentar aconseguir que Raúl Marcelo juntament amb els seus fills puguin continuar vivint en el seu pis a canvi de pagar un lloguer social.

Foto portada: Membres de la PAHC davant del número 32-34 del carrer Feijoó de Sabadell. Autor: David B.