Foto portada: Aula de l'Aigua. Autor: Aigües Sabadell.

L’Aula de l’Aigua ha atret 2.000 persones en el seu primer any

L’Aula de l’Aigua ha rebut uns 2.000 visitants en el primer any d’existència. Aigües Sabadell va posar en marxa aquest espai al carrer de la Concepció, al costat de la seu històrica de CASSA.

Segons la companyia, l’Aula de l’Aigua s’ha consolidat com a un nou espai familiar i d’interpretació sobre l’aigua. Des del passat setembre, han visitat l’espai 2.226 persones, la meitat estudiants de la ciutat que han participat al programa EDUCASSA.

El cicle EDUCASSA ha guanyat en interactivitat i participació a l’Aula de l’Aigua”, destaca la directora de Desenvolupament Sostenible d’Aigües Sabadell, Elisabeth Santacruz. Per la seva part, el director d’Aigües Sabadell, Joan Cristià, manté que “el nostre propòsit era obrir-nos, encara més, a la ciutadania”. “Estem molt satisfets per la bona acollida que ha tingut l’Aigua de l’Aigua”, assegura Cristià.

El director d’Aigües Sabadell avança que l’any vinent es farà una nova edició del cicle Aigua i Món. L’empresa també prepara activitats per commemorar el centenari de la Torre de l’Aigua.

Foto portada: Aula de l’Aigua. Autor: Aigües Sabadell.