Maristes

L’escola Mare de Déu de la Salut inaugura el nou edifici

  • El nou edifici ha costat cinc milions d’euros i dos anys de construcció.

  • El nou complex podrà albergar tres línies d’educació i fins a 1.100 alumnes.

L’Escola Mare de Déu de la Salut, situada al carrer Latorre de Sabadell, començarà el curs amb un nou equipament d’una superfície de 6.500 metres quadrats encabint les dues actuals línies d’ensenyament, podent arribar a una tercera línia, fins a un total de més de 1.000 alumnes.

Aquest dimarts, en un ambient festiu i d’expectació, s’ha inaugurat el nou recinte de l’escola i l’edifici antic totalment remodelat, apunt per al nou curs que començarà en dues setmanes. S’ha necessitat dos anys i una inversió de més de cinc milions d’euros per portar a bon terme aquest projecte esperat per tota la comunitat educativa.

L’acte d’inauguració ha comptat amb la presència de l’alcalde de Sabadell, Juan Carlos Sánchez, el regidor d’educació Ramon Burgués, el bisbe de la diòcesi de Terrassa, Josep Àngel Saiz Meneses i el Director General de Centres Privats i Concertats de la Generalitat de Catalunya, Miquel García.

Bisbe de Terrassa
El bisbe de Terrassa, Josep Àngel Saiz Meneses, beneïnt una classe.

L’acte s’ha iniciat amb una benedicció de l’edifici i les diferents aules de l’escola, per part del Bisbe, que han donat pas als parlaments del director de l’escola, l’alcalde de Sabadell i del propi bisbe. Juan Carlos Sánchez, alcalde de Sabadell, ha destacat la importància de transmetre el coneixement als infants.

Aquest inici de curs tenim bones notícies, perquè tot i la situació econòmica, hi ha l’intent que l’educació sigui el pilar fonamental de cohesió d’aquesta societat. I per això hi ha inversions des de la part pública, però també la privada”, ha afirmat Sánchez.

Un cop acabats els parlaments s’ha descobert la placa commemorativa i s’ha visitat les instal·lacions. Un refrigeri al flamant pati de l’escola, ha posat el punt i final a la festa d’inauguració.

Foto portada:  Sánchez, Saiz Meneses i  Garcia, descobrint la placa. Autor: David B.