Sabadell Parc del Nord

L’estació Parc del Nord comptarà amb taquilles per rebre productes d’Amazon

Els usuaris de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) podran rebre els productes d’Amazon en les taquilles que la companyia instal·larà en nou de les seves estacions, entre elles l’estació del Parc del Nord de Sabadell.

Aquest nou servei de taquilles que permetran rebre els productes comprats a Amazon, està previst que s’instal·lin abans de la campanya del Black Friday a les estacions de Parc del Nord de Sabadell, Plaça Espanya, Plaça Catalunya, Muntaner, Reina Elisenda, Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), l’avinguda Carrilet de L’Hospitalet, l’Estació del Nord de Terrassa i la de Rubí.

El president de FGC, Ricard Font, ha manifestat que aquesta mesura “a més d’aportar comoditat als viatgers de FGC a l’hora de recollir les seves comandes per internet, contribuïm a que disminueixi el trànsit o les emissions contaminants que generen els serveis de repartiment de paqueteria”.

Com funciona?

Les estacions tindran 80 armariets de recollida. Un cop feta la compra, Amazon enviarà un codi de recollida, que el client utilitzarà per poder obrir la taquilla en la que es trobi el seu paquet.

Foto portada: Estació Sabadell Parc del Nord. Autor: David B.