Autobús circulant per l'avinguda de Barberà. Autor: David B.

Darrer dia de transport gratuït per a serveis essencials

Aquest dijous 9 d’abril acaba el període de suspensió temporal de pagament actiu que va començar el passat 2 d’abril. A partir del 10 d’abril s’hauran de validar els bitllets en l’àrea de Barcelona.

Transports Urbans de Sabadell (TUS) informa que a partir de divendres només es podrà viatjar en l’autobús si s’utilitzen targetes multiviatges, que serà obligatori validar-la a l’accedir al bus. D’altra banda, els conductors no podran emetre bitllets ni podran realitzar bescanvis.

Renfe i FGC torna a ser de pagament

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) recupera a partir de divendres el pagament del transport públic. A partir de les 12 del 10 d’abril quedarà restituït el pagament de les tarifes integrades del transport públic a l’àrea de Barcelona. Les persones que viatgin amb Renfe o FGC a partir de divendres hauran de disposar d’un títol de transport en vigor i validar-lo a les màquines de control de passatgers, com és habitual.

Seguint les indicacions de l’ATM de Barcelona, els usuaris que han fet ús del transport públic entre el 2 i el 9 d’abril han de guardar qualsevol abonament de transport la validesa del qual estigués en marxa durant aquest interval de vuit dies. Un cop acabi el període d’emergència, es compensaran aquests vuit dies de gratuïtat.

Foto portada: un autobús passant per l’avinduda Barberà. Autor: David B.