Foto portada: l'avinguda de Matadepera, a Ca n'Oriac, un diumenge. Autor: J.d.A.

L’avinguda Matadepera i Concòrdia es reobriran al trànsit els dissabtes

A partir del proper dissabte 10 d’octubre, l’ajuntament de Sabadell tornarà a obrir, els dissabtes, al trànsit i al transport públic l’avinguda de Matadepera i Concòrdia atenent a la comunicació rebuda per part de Ca n’Oriac Comerç i diverses peticions del sector comercial de la zona.

Després que l’Ajuntament decidís tallar durant els caps de setmana l’eix central de la ciutat a causa de la pandèmia de Covid-19, i que s’havia anunciat fins al mes de desembre, ara es tornarà a obrir els dissabtes equiparant-ho amb un dia feiner. Asseguren que la reobertura amb caràcter puntual en dissabte i en fase de valoració permetrà comprovar si, tal i com sosté el sector comercial de la zona nord, la limitació de trànsit de vehicles està dificultant l’activitat comercial i especialment de clients de municipis propers, els quals estarien optant per alternatives de compres d’accés més immediat, com grans zones comercials.

L’Ajuntament assegura que avaluarà en les properes setmanes la continuïtat d’aquesta reobertura parcial en dissabtes al nord. El tall de l’avinguda Matadepera i Concòrdia es mantindrà en diumenges i festius, mentre que la resta de tancaments d’eixos es manté com fins ara, és a dir, dissabte, diumenge i festius a Rambla i Avinguda de Barberà.

Quatre avingudes es tallaran al trànsit els festius

Foto portada: l’avinguda de Matadepera, a Ca n’Oriac, un diumenge. Autor: J.d.A.