Foto portada: autobusos passant pel Passeig, aquest dimarts, amb l'estat d'alarma ja implantat. Autor: J.d..A

Així serà el reforç a les línies de la TUS per evitar aglomeracions

L’Ajuntament ha concretat aquest divendres els reforços al servei d’autobusos que va anunciar fa 48 hores, juntament amb el reforç puntual al matí de la línia 4 i 44. A partir del 26 d’octubre hi haurà més freqüències en les línies 1, 2 i 3 de bus i al novembre a les línies 5 i 55. L’objectiu és afavorir evitar aglomeracions dins dels busos. 

D’entrada s’aposta per reforçar les línies en les hores punta, molt vinculades al moviment cap als centres educatius. Així a partir del 26 d’octubre es reforça la línia 1, la 2 i la 3 entre la 1 i les 3 del migdia, horari d’entrada i sortida de les escoles i instituts. Són les tres línies principals que recorren la ciutat de nord a sud. Segons l’Ajuntament, la franja de matí ja es va reforçar a l’inici de curs i quedava ara més descoberta la franja de migdia.

Canvis a les línies 5 i 55

Hi haurà més canvis. A partir del 2 de novembre les línies 5 i 55 tindran més serveis per hora entre les 7 del matí i les 9.30 hores i entre la una del migdia i les 18.30 hores. Són les línies que van de Les Termes i Sol i Padrís a Can Rull i Can Llong passant pel Centre. Segons l’Ajuntament, hi haurà un bus cada 10 minuts entre les dues línies mentre ara la freqüència és d’un bus cada 12 minuts.

Tots els canvis implicaran moviments en els horaris, que es poden consultar a l’aplicació mòbil de la TUS, la pàgina web de l’empresa i les pròpies parades.

Torre-romeu

Cal recordar que aquesta mateixa setmana i després de diverses queixes, aquesta setmana l’Ajuntament va reforçar el servei matinal de la línia 4 i 44 en direcció al Centre.

Més informació:

Farrés anuncia un reforç de les línies de bus urbà per reduir les aglomeracions

Foto portada: un bus. Autor: David B.