Cavalcada de Reis

Així arribaran aquest any els Reis d’Orient

Els Reis no arriben aquest any a Sabadell el 5 de gener sinó 72 hores abans. Ho faran el 2 de gener de 2021 a Fira Sabadell, on s’hi estaran fins la tarda del 5 de gener. Cal recordar que aquest any no hi ha cavalcada, però sí que se’ls pot visitar al recinte firal. Les invitacions ja s’han esgotat fa dies. 

Segons informa l’Ajuntament, l’arribada dels Reis d’Orient el 2 de gener serà retransmesa a través del perfil de l’Ajuntament a Instagram Live. Melcior, Gaspar i Baltasar seran rebuts per l’alcaldessa i els portaveus municipals, a més de l’Ambaixador, que deixarà un moment el Campament Reial a la Casa Duran per rebre els Reis. Tots faran un recorregut per les instal·lacions de la Fira Reial i els reis rebran la clau màgica de la ciutat.

Del 2 al 5 de gener: Fira Reial

Els dies 2, 3, 4 i 5 de gener els reis estaran a Fira Sabadell en horari de matí i tarda, i rebran la visita de fins a 24.000 persones, que ja han reservat les invitacions fa dies en franges diferents, aforament controlat, i mesures com la mascareta i la distància obligatòria.

La tarda del 5 de gener, entre les 18 i les 20 hores, el que vindria a ser el tram central de la cavalcada que no es podrà fer, en canvi hi haurà una retransmissió de la Fira Reial a través de Youtube, on es podran veure els diferents elements de la comitiva reial i els espais de la fira: la zona de tallers, el món dels desitjos, el pavelló reial o el bosc de les fades de la son.

Els emissaris ja estan als barris recollint cartes

Cal recordar que des d’aquest dimarts 29 de desembre i fins el 4 de gener els emissaris reials ja estan desplegats per Sabadell, tant a LaSala Miguel Hernández com al centre cívic de Can Rull i la Granja del Pas. S’afegeixen així a l’Ambaixador Reial, que està a la Casa Durant des del dia de Sant Esteve.

Lliurament telemàtic de les cartes

A més, aquest dijous 31 de desembre es posa en marxa un lliurament telemàtic de les cartes als reis. Es pot fer al web municipal i triar a quin rei se li vol enviar. Un cop enviada, el rei adreçarà unes paraules a cada infant en vídeo.

Foto portada: arribada dels Reis d’Orient, fa uns anys. Autor: David B.