Foto portada: l'lambaixador reial, fins el 4 de gener de 2021, a la Casa Duran. Autor: David B.

L’Ambaixador dels Reis d’Orient ja és a la Casa Duran

Com cada any per Sant Esteve, l’Ambaixador de Ses Majestats els Reis d’Orient ha arribat puntualment a la seva cita amb els infants de la ciutat. Aquest any, a causa de la pandèmia hi haurà distància entre els nens que visitin l’Ambaixador i per accedir a la Casa Duran es necessitarà cita prèvia.

Aquest dissabte al matí diversos regidors de l’ajuntament de Sabadell, el president de Comerç Centre i l’alcaldessa de la ciutat, Marta Farrés, han donat la benvinguda a l’ambaixador, en un acte íntim i tancat al públic a causa de les mesures per combatre la Covid-19.

Ambaixador Reial a la Casa Duran. Autor: David B.
Ambaixador Reial a la Casa Duran. Autor: David B.

A diferència d’altres anys l’Ambaixador no ha estat rebut pels nens, tot i que s’ha mostrat emocionat de poder rebre un any més, a partir d’aquesta tarda, a tots els nens de la ciutat. “Aquest 2020, tot i les dificultats que estem passant, no he volgut perdre’m la cita amb tots vosaltres. Us demano que respecteu totes les mesures de seguretat, haurem de ser pacients i molt estrictes i responsables amb les mesures de seguretat”, ha manifestat l’Ambaixador.

“Vaig quedar molt impressionat que en quatre hores s’esgotessin totes les cites per venir a veure’m. Aquestes ganes que teniu els sabadellencs de venir a veure’m m’honora i em fa feliç. És per això que no vaig dubtar ni un moment en ampliar el meu horari d’audiències per poder rebre-us a tots. Aquest any no us puc preguntar si us heu portat bé, com cada any a la plaça, però jo que tot ho veig i que tot ho sé, sé que sí. Sé que heu complert i que tot i passar dies i dies tancats a casa heu tingut paciència i us heu portat molt i molt bé. Cal ser pacient, positiu i donar el millor de nosaltres. Només si donem el millor podem esperar el millor”.

L’Ambaixador, com cada any, ha demanat “que sigueu gent honesta, solidària, responsable i sobre tot acollidora, ja sigui amb els nostres veïns com amb persones que venen de terres llunyanes”. I “que eduqueu als vostres fills amb aquests valors, l’esperit de solidaritat, honestedat i responsabilitat. Estic segur que d’aquesta manera cada any aconseguirem un món millor, més just i en pau”, ha conclòs l’Ambaixador.

Fins el 4 de gener

El principal emissari dels Reis d’Orient a Sabadell estarà a la Casa Duran en horari de matí i tarda la majoria de dies, fins el 4 de gener. Les invitacions s’han esgotat. A més, tindrà també emissaris a LaSala Miguel Hernández, a La Roureda, al centre cívic de Can Rull i a la Granja del Pas, entre Campoamor i la Creu de Barberà. En aquests casos encara queden entrades, que podeu reservar aquí: ‘Invitacions Nadal Sabadell‘.

Foto portada: l’lambaixador reial, fins el 4 de gener de 2021, a la Casa Duran. Autor: David B. B.