Foto: David B.

L’Ambaixador Reial ja és a Sabadell

Després d’un llarg viatge, l’Ambaixador de Ses Majestats els Reis d’Orient ha arribat puntual aquest dimecres de Sant Esteve a la seva trobada anual amb els nens i nenes de Sabadell.

L’Ambaixador, que lluïa un nou vestit, ha arribat a la plaça del Doctor Robert un autobús històric de la TUS acompanyat dels patges reials. El representant de Ses Majestats els Reis d’Orient ha estat rebut per l’alcalde de la ciutat, Maties Serracant, i per diversos regidors de l’Ajuntament i presidents de diferents associacions de comerciants de la ciutat. L’Ambaixador ha assegurat que “tenia moltes ganes de tornar amb tots vosaltres altre cop a Sabadell” i ha agraït “la magnífica rebuda”.

“Sigueu gent honesta, solidària, responsable i acollidora, sobretot amb les persones que els calgui un cop de mà. Ja siguin els vostres veïns o persones que venen de terres llunyanes”, ha assegurat.

L’Ambaixador Reial ha preguntat als assistents si “s’han fet realitat els vostres desitjos i les vostres il·lusions” i ha demanat paciència “per a tots aquells desitjos que encara no s’han fet realitat. No perdeu les il·lusions i les esperances”.

Campament Reial

Els horaris del Campament Reial que s’instal·la aquest any als Jardinets de l’Espai Cultura seran entre les 17.30 i les 19.30 hores els dies 26, 27, 28, 29, 30 i 31 de gener, de 12 a 13.30 i de 17.30 a 19.30 el dia 1 de gener i de 17.30 a 20.30 els dies 2, 3 i 4 de gener.

Foto portada: L’Ambaixador,  a l’arribar a la plaça Doctor Robert. Autor: David B.