L’entitat Êthos crea un consell de notables

  • Quatre personalitats donaran suport i assessorament a la Asociación Êthos.

  • L’entitat treballa a Sabadell des de fa uns anys amb persones amb adiccions.

L’entitat Êthos, que dóna suport a les persones amb adiccions des del seu centre de la Gran Via, ha creat un consell Consultiu per aconseguir l’excel·lència en el seu dia a dia. El consell està format per quatre personalitats de prestigi a la ciutat.

Segons indica la pròpia entitat, el Consell Consultiu vol assessorar l’associació a partir de les experiències i coneixements dels seus membres. El periodista i ex-degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Joan Brunet, el president del Col·legi d’Advocats de Sabadell, Juan Antonio Garcia Cazorla, la doctora especialitzada en psiquiatria infantil Joaquima Júdez i el director de Publicitarios Implicados, Richard Wakefield, formen aquest consell. Les quatre persones tenen una llarga vinculació a la ciutat des dels seus camps professionals.

Els membres del consell podran suggerir línies de millora amb total autonomia i estaran a disposició de l’equip d’Êthos. El president de l’Associació Êthos, Florentino Merino, afirma:

És tot un honor i un privilegi comptar amb l’ajut i el suport de persones de la talla humana i professional, que han volgut formar part del nostre consell Consultiu. Amb aquest consell, Êthos compta amb una gran eina per millorar el seu funcionament, en tenir assessors d’aquest gran nivell i capacitat”.

Segons asseguren de l’entitat, és molt probable que sigui una de les entitats sense afany de lucre que compta amb un consell consultiu d’aquest estil.