Foto portada: regidors de l'Ajuntament durant l'acte al migdia. Autor: David B.

Sabadell se suma al Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple de la ‘nova normalitat’

Un any més les piscines de Sabadell s’han adherit a la campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple. L’objectiu és recollir fons i visibilitzar aquesta malaltia. No obstant, la situació provocada pel coronavirus i l’estat d’alarma es deixa notar i per exemple no hi ha hagut el tradicional salt massiu al migdia i per exemple només han participat a la jornada el 25 per cent de les piscines que ho han habitualment. 

“És una mica estrany perquè no podrem tenir la imatge de la gent saltant a l’aigua. Però és igual d’important seguir visibilitzant altres malalties com l’esclerosi múltiple que necessita d’investigació i de recursos mèdics”, ha assegurat l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, des de La Bassa de Sant Oleguer on diversos regidors de govern i oposició de l’Ajuntament s’han fet una foto en suport a la campanya.

La jornada Mulla’t per l’esclerosi múltiple se segueix realitzant malgrat la ‘nova normalitat’ però se’n ressenteix. Hi participen una quarta part de les piscines que ho fan habitualment: unes 150 aquest 2020. I es notarà també a la recaptació ja que una part va lligada a l’assistència i ara mateix no hi ha tantes visites a les piscines com en la situació pre-Covid. A Sabadell han participat en aquesta edició del Mulla’t la Bassa, el Club Tennis, el Club Natació i el Cercle Sabadellès. A més la campanya s’allargarà al llarg de tot l’estiu per facilitar les donacions que ara per ara arriben als 180.000 euros. L’objectiu és igualar els 300.000 euros de l’any 2019.

L’esclerosi múltiple afecta al voltant de 10.000 persones a Catalunya i ara per ara no té cura. En aquesta edició s’ha habilitat l’opció d’ajudar a través de la web Mulla’t.

Foto portada: regidors de l’Ajuntament durant l’acte al migdia. Autor: David B.