Forum Salut

Saps què vol dir resiliència? El Fòrum Salut t’ho explica

El Fòrum Salut celebra la seva tercera edició centrant-se en temàtiques relacionades amb el benestar emocional. Reflexionaran sobre conceptes com la resiliència, sobre com podem sentir-nos millor, o com se senten els adolescents. El Fòrum serà els dies 6 i 7 d’abril, al Casal Pere Quart. La inscripció és online, oberta a tothom, i l’entrada gratuïta.

El Fòrum Salut és un esdeveniment que té lloc un cop a l’any, i vol sensibilitzar la ciutadania sobre un àmbit específic, que aquest any serà la salut emocional. Divendres 5 d’abril a les 18.15 hores hi haurà una ponència relacionada amb el benestar i malestar en clau adolescent, a càrrec del psicòleg i educador Jaume Funes.

El mateix dia, a les 19.30 hores, tindrà lloc una taula rodona en la que es debatrà sobre quines són les accions més adients per promoure la resiliència i sentir-se millor. S’inclouran històries sobre persones que resisteixen front situacions adverses.

A les persones que s’inscriguin a la ponència i a la taula rodona de divendres se’ls hi facilitarà una espai on professionals de la Creu Roja dinamitzaran jocs i tallers d’emocions per a infants de dos a deu anys. Caldrà inscripció prèvia via web per tal de poder planificar el millor possible les activitats.
Dissabte 6 d’abril d’11 a 12.30 hores se celebrarà el taller Com podem ser més feliços? Psicologia positiva o la Ciència de la felicitat, amb la doctora Anna Muro. També hi haurà Ioga per a tothom, amb la senyora Gemma Machado i Riure, benestar, joc, emocions i salut. Aquest últim està adreçat a persones majors de 18 anys.

A les 12.30 hores serà el torn de Resiliar es conjuga en present. 16 accions per a promoure la resiliència i el benestar a càrrec del filòsof sabadellenc Jordi Grané. I a les 13.45 hores es podrà gaudir de la peça de microteatre El de dins, el de fora de la mà de la companyia Amfiteatre. Per a més informació podeu consultar el programa. 

Foto portada: Fòrum Salut. Autor: cedida